Festmenyer

För pris, förfrågningar om bufféer,festmenyer och utbud kontakta Maria Eriksson: 0101-722012

Välkommen att boka personligt möte för att se våra vackra lokaler och vår restaurang

Festmenyer

 

Kontakta oss för gärna för förfrågningar, priser och tillgänglighet.

Vi har storkunskap om matallergier och intoleranser och vi löser det mesta. 

FÖRMINGEL

– Crostini med Coppa di Parma, olivtapenade & ruccola
15 kr/pers.

– Soltorkad tomatbruschetta, tomat, rödlök & basilikasallad, cocktailmozzarella, balsamico
20 kr/pers.

– Asiatisk laxtartar med chili, ingefära
30 kr/pers.

MENY SMÅPLOCK

– Smördegssnittar / chevre / rödbeta

– Tunnbrödsrullar / kallrökt lax / pepparotcreme

– Bruchetta / mozzarella / tomat
Chevice med eller utan fisk (innehåller alltid handskalade räkor)

– Spätt med marinerad cocktailmozzarella & semitomat

– Marinerade gårdsoliver / mozzarella / kronhjärtan

– Örtbakad baguette

175 kr/pers.

FÖRRÄTTER

– Klassisk hummersoppa med räkor samt kräftskärtar serveras med ört & oststänger 115kr

– Hos Annas toast skagen 115kr

– Ljummen ört och färskostfylld kycklingballotine serveras med friterade rotfrukter samt en balsamicoreduktion 105kr

– Oxfilécarpaccio serveras med örtsallad, rostade pinjenötter, pesto samt citrusolja 98kr

HUVUDRÄTTER

– Ångad torskrygg med mustig rödvinsreduktion serveras med serranochips, rotselleri & potatispuré samt friterad palsternacka 245kr

– Lågtempad oxfilé serveras med karamelliserad fänkål, bakad cocktailtomat, smörad rödvinssås samt västerbottenpuré 245kr

– Ört och vitlöksrostat kycklingbröst serveras med säsongens rotfrukter, sandefjordssås, crumblebakad rotselleri & skogschampinjoner 189kr

DESSERTER

– Tiramisu
55 kr/pers.

– Pannacotta
55 kr/pers.

– Tryffel
25 kr/pers.

– Ostfat med klassiska tillbehör
65 kr/pers.

– Säsongens mousse med crunch
45 kr/pers.