Lunchmeny v.38

Hos Anna serverar vi vällagad mat från grunden med säsongens råvaror, passion och kärlek!

Måndag

Bakad oxstek, gräddsås, gelé, hasselbackspotatis, inlagd gurka

 

Dagens fiskefångst med säsongens tillbehör

 

Veckans vegetariska:

 Saltbakad rotselleri, brynt sojasmör, skogssvamp, svartkål, palsternacka

 

Tisdag 

 Nattbakad fläskkarré, smörad rödvinssky, rostad färskpotatis, äpple och savoykål sallad

 

Dagens fiskefångst med säsongens tillbehör

 

Veckans vegetariska:

 Saltbakad rotselleri, brynt sojasmör, skogssvamp, svartkål, palsternacka

 

Onsdag

Indisk kycklinggryta, raita, papadam, rödlök o persiljesallad, ris

 

Dagens fiskefångst med säsongens tillbehör

 

Veckans vegetariska:

Saltbakad rotselleri, brynt sojasmör, skogssvamp, svartkål, palsternacka

 

Torsdag

Kokt Kalv i dill, rostade morötter, kokt potatis

 

Dagens fiskefångst med säsongens tillbehör

 

Veckans vegetariska:

Saltbakad rotselleri, brynt sojasmör, skogssvamp, svartkål, palsternacka

 

Fredag

 Fläskschnitzel, sauterade ärtor, ansjovissmör stekpotatis, kapris, citron

 

Dagens fiskefångst med säsongens tillbehör

 

Veckans vegetariska:

 Saltbakad rotselleri, brynt sojasmör, skogssvamp, svartkål, palsternacka

 

 

Pris: 115 kr inkl salladsbuffé, kaffe, kaka samt härtappat vatten