Lunchmeny v.51

Hos Anna serverar vi vällagad mat från grunden med säsongens råvaror, passion och kärlek!

Måndag

Nattbakad fläskkarré med rostad rotfrukter, parmesancreme & variation på lök
Coq au vin med champinjoner, sidfläsk & syltlök som serveras med potatispuré
Ärtbiffar med rostad rotfrukter, parmesancreme & variation på lök

Tisdag

Stekfläsk med raggmunk, löksås & lingon
Torsk med äggsås, dillpotatis & smörade primörer
Bönbiff med äggsås, dillpotatis & smörade primörer

Onsdag

Långbakat högrev med palsternackspuré, balsamicosky & syrade morötter
Havets wallenbergare med potatispuré, kräftsmör & ärtor
Bakad aubergine med palsternackspuré, balsamicosky & syrade morötter

Torsdag

Biff á la lindström med honungs rotade rotfrukter, rödvinssås & jordärtskocka
Örtbakad kolja med variation på betor & vitvinssås
Örtbakad zucchini med variation på betor & vitvinsås

Fredag

Fläskfilé med potatis gratäng, pepparsås & haricots verts
Dagens fångst med pumpapuré, smörsås & friterad kål
Morotsbiff med potatisgratäng, pepparsås & haricots verts

Veckans sallad

Varierar dag till dag

Pris: 135 kr inkl stor salladsbuffé, kaffe, kaka samt vatten